Østlandet

Østlandsavdelingen arrangerer medlemsmøter, kurs og konferanser. Følg med på våre nettsider for å få informasjon om våre arrangementer.

Leder i avdelingen er Kristian Heggebø. For innspill og tips til foreningens styre: kristian.heggebo@hioa.no

Sosiologisk Ferskvare

Østlandsavdelingen markerer semesterstart med sosiologisk ferskvare på Dattera til Hagen mandag 15. september kl. 19:00. Kom og få med deg flere spennende masteroppgaver:

Sigrid Roen Hansen – Å stemme med føttene. Unge voksne spanjolers forståelse av migrasjon som en politisk handling.

Gjermund Granlund – Violence against women among the Palestinian refugees in Jordan – Investigating the patriarchal hypothesis.

Ronja Andresen – Valgfrihetens segregering? En kvantitativ studie av endringer av opptaksordninger, skolesegregering og fullføring på studiespesialiserende linje i Oslo i 2001-2012.

Deltakerne intervjues av Kristian Heggebø.

Velkommen!

SOSIOLOGISK FERSKVARE

Norsk Sosiologforening – avdeling Østlandet inviterer til et åpent medlemsmøte!

TID: tirsdag 04. september, klokken 19:00 STED: Dattera til Hagen, Grønland.

Masteroppgaven er en svenneprøve, men kan også være spennende forskning. Tre nye masteroppgaver blir presentert! Forfatterne intervjues av Sveinung Sandberg (ISS, UiO).

Deltakere: Linda Pettersen, Victor Lund Shammas & Hedda Haakestad

Det er gode muligheter for et glass/en prat etter møtet, og vi får også et musikalsk innslag av Dan fra Casa Murilo!

Dørene åpner 18:30.

VELKOMMEN!

For presentasjon av oppgavene se her